Cannabis
Hampetidende
ℹ️ | 📊 fredag, 19. juli, 2024
FeedbackGiv feedback


Websitet udvikles i øjeblikket

Formål

Afkriminaliser.dk er en offentlig internetside der henvender sig til en både voksen og voksende målgruppe. Principielt henvender domænet sig til et bredt segment af cannabisnydere, deres venner, pårørende og sidst men ej mindst de mange mennesker der egentligt ikke ved meget om cannabis, men gerne vil eller bør vide mere!

På afkriminaliser.dk finder du links til nyheder og forskning omhandlende cannabis. Systemet er automatiseret med fokus på at tilvejebringe relevant og aktuelt indhold, skabe overblik samt fungere som genvej til artikler og informationer fra forskellige kilder. Udfald kan forekomme men ambitionen er at indsamle nyheder om cannabis døgnet rundt fra en bred vifte af kilder for på den måde at skabe et lettilgængeligt indblik i aktuel viden om eller idemindste afspejle forståelsen for cannabis, politik, kultur og historie som den udgives i og af den offentlige presse – siden udvikles med henblik på at forbedre overblik og søgemulighed ift. relevante nyhedsartikler

Aggregation

Aggregation er en teknisk betegnelse for processen, hvorved information fra forskellige kilder samles og præsenteres på en enkelt platform, f.eks. ved hjælp af RSS. På Afkriminaliser.dk opdages nyheder og artikler fra diverse medier og organisationer. Nyheder vises som genveje i en oversigt og henviser altid direkte til kilden. På denne måde skaber Afkriminaliser.dk et samlet overblik over nyheder og samtidig trafik til de oprindelige udgivere. Målet er at fremme adgang og overblik i forsøget på at gøre det nemmere for interesserede personer at orientere sig i forhold til cannabis og finde frem til relevante nyheder og information fra forskellige offentlige nyhedskilder.

Annoncering

Muligheder for at sælge annoncepladser på siden overvejes som fremtidig indtægtskilde til bla. at finansiere udgifter forbundet med afkriminaliser.dk, i så fald skulle annoncer besidde relevans ift. cannabis, akkurat ligesom alt andet der formidles via siden. Foreløbeligt er afkriminaliser.dk et frivilligt foretagende. Pro bono publico.

Tredjeparter

Vær opmærksom på, at når du klikker på en nyhed via Afkriminaliser.dk, vil du blive videresendt til tredjepart, altså den oprindelig nyhedsudbyders side i en ny fane.

Råd til online sikkerhed:

  • Firefox som sikker og privat browser
  • uBlock Origin til at blokere annoncer / sporing
  • Consent-O-Matic til automatisk at håndtere cookie-samtykke

Kontakt:

Har du spørgsmål, forslag eller andre indvendinger kan du henvende dig via email til adresse: afkriminalisercannabis@gmail.com

Information | Statistik | Discord

Scroll to Top